+31 (0) 13 82 00 899
 • Commande = Cadeaux surprises
 • Livraison gratuite á partir de €69,95
 • Le moins cher d'Europe

Layalina

Bekijk hier ons assortiment Layalina shisha tabak, verkrijgbaar in verschillende smaken.

Aucun produit ne correspond à la sélection

Ontdek nu de Layalina Shisha Tabak

Layalina shisha tabak is een fruitige waterpijp tabak van hoge kwaliteit die je meeneemt naar de wonderlijke wereld van het Verre Oosten. De volle smaak, de betoverende geuren en een geweldige rookontwikkeling zorgen voor een unieke rookervaring.

Layalina waterpijp tabak is het eindresultaat van bijna twee jaar onderzoek naar shisha roken. Het is een unieke mix van de fijnste Virginia tabaksbladeren die te verkrijgen zijn. Deze tabak is wereldwijd geliefd en is het bewijs van toewijding aan de eeuwenoude traditie van het waterpijp roken.

Layalina waterpijptabak heeft niet alleen een volle smaak en een rijke geur maar ook een uitstekende rookontwikkeling. Doordat de tabak vochtig is, gaat deze extra lang mee. De tabak is per 40 gram verpakt in een handig, afsluitbaar blikje dat ervoor zorgt dat de tabak niet uitdroogt. Een blikje van 40 gram Layalina waterpijp tabak is voldoende voor het vullen van ongeveer 3 waterpijpen.

Layalina waterpijp tabak is bij ons verkrijgbaar in de volgende smaken:Layalina shisha tabak aardbei

 • Florida (Fruit mix)
 • Kers
 • Aardbei
 • Dubbel appel

Waterpijp vullen met Layalina waterpijp tabak

Layalina shisha tabak rook je met een shisha of een waterpijp.

 1. Je vult de waterpijp met schoon koud water.
 2. Haal de verse Layalina tabak uit de folie, pluk deze zoveel mogelijk uit elkaar en leg de tabak zonder aan te drukken in de tabakskop. zorg dat de tabak losjes in de tabakskop ligt
 3. Bedek de tabakskop met een stuk aluminiumfolie met de glimmende kant naar beneden. Zorg dat de folie strak om de tabakskop zit.
 4. Prik voldoende (25 – 30) gaatjes in de folie met een cocktailprikker of met een shisha puncher.
 5. Steek het kooltje aan en leg deze op de folie. Wanneer het kooltje goed brandt is de shisha is klaar voor gebruik.

Layalina Shisha tabak kopen

Wil jij je ook wanen in de wondere wereld van het Verre Oosten en shisha roken volgens de eeuwenoude traditie? Koop dan nu de Layalina shisha tabak en beleef de unieke smaken en geuren zelf.

Bij Grasscompany.com bestel je jouw favoriete smaak waterpijp tabak eenvoudig en snel vanuit je luie stoel. Met slechts een paar klikken heb je je order geplaatst. Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur en betaal je met ideal? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden!

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...