+31 (0) 13 82 00 899
 • Commande = Cadeaux surprises
 • Livraison gratuite á partir de €69,95
 • Le moins cher d'Europe

Magic Truffels

Truffels, of psychedelische truffels, magische truffels, zijn een verzamelnaam voor schimmels. Truffels bevatten de stof psilocybine. De psilocybine geeft een psychedelisch effect. We verkopen truffels van bekende truffel kwekers, waaronder Mush Magic en Mister Maka.

Lees meer over Magic Truffels

Grille Liste

Par ordre décroissant

2 article(s)

Magic Truffels

Hoe je ze ook noemt: Sclerotia, Philosopher’s Stones, Magic Truffles of gewoon 'truffels'. Truffels hebben een hele bijzondere, psychoactieve werking. De zogenaamde 'Magic' truffels bevatten psilocybine. Dat is een psychoactieve stof die een kleurrijke en verruimde bewustzijnstoestand activeert. Meestal houdt deze toestand 4 tot 6 uur aan. Bij ons vind je nu ook de meest populaire truffels met een psychoactieve werking. Pas wel op; ook kleine hoeveelheden kunnen je al een prachtige trip bezorgen. Denk dus goed na over je dosering en neem er niet meteen teveel!

Wat zijn truffels?

Bij truffel denk je meestal meteen aan de lekkernij, die sommige restaurant aanbieden. Deze truffel is kostbaar en wordt hoofdzakelijk verwerkt in de hogere gastronomie en wordt beschouwd als een delicatesse. Deze truffel is een zwam die op wortels van verschillende bomensoorten groeit. De truffels van Grasscompany.com zijn iets minder duur en zijn vooral populair vanwege de stof psilocybine en verwerk je over het algemeen niet in je gerechten. De Magic Truffel groeit aan de wortels van paddenstoelen die de werkzame stof psilocybine bevatten. De paddenstoelen zelf worden vaak paddo’s genoemd en zijn vaak wit van kleur.

Wat zijn Magic truffels?

Truffels, ofwel psychedelische truffels of magische truffels, zijn een verzamelnaam voor schimmels die bij consumptie een psychedelisch effect geven. Dit is vergelijkbaar met paddo’s en magic mushrooms. Een truffel trip zorgt voor een verandering in je waarneming. Het kan zijn dat je kleuren feller gaat zien, geluiden intenser beleeft en dat je visuele hallucinaties hebt. Truffels bevatten psilocybine. Deze stof zorgt ervoor dat je een psychedelische trip beleeft.

Truffels eten en gebruiken

Truffels of paddo’s consumeer je door deze op te eten. Na de inname van de paddo’s of truffels, duurt het over het algemeen een kwartier tot een volledig uur voordat je de eerste effecten begint te merken. Dit is met namen afhankelijk van hoeveel je gegeten hebt en hoe lang vooraf je iets gegeten hebt. Als je een lege maag hebt dan merk je de effecten sneller. Je kunt ook een thee trekken van truffels of paddo’s. Dit doe je door warm water, dat het kookpunt nog niet bereikt heeft of gekookt water dat heeft afgekoeld te gebruiken. Snij je truffels of paddo’s in kleine stukjes en laat ze weken in het warme water. Stop je psychedelica niet in kokend water. Je vernietigt dan de werkzame stoffen.

Soorten truffels

Er zijn verschillende truffels te koop. Je kunt bij Grasscompany.com verschillende Magic truffels kopen. We hebben de volgende truffel is ons assortiment:

Wat zijn de positieve effecten van het gebruik van truffels of paddos met psilocybine?

Een psychedelische trip kan ontzettend prettig en leuk zijn. Het kan als heel inzichtvol ervaren worden, omdat je verbindingen legt die je normaal niet zo snel zou leggen. 

 • Je gevoelens en zintuigen worden versterkt
 • Je bent lacherig
 • De muziek klinkt, anders, intenser en je laat je meer meeslepen
 • Kleuren worden intenser ervaren
 • Voorwerpen vervormen voor je ogen
 • Je kunt ontzettend opgaan in je gedachten
 • Een ontspannen, opgewekt, energiek en high gevoel
 • Ervaren van gevoelens waar je je normaal niet bewust van bent.
 • Visuele hallucinaties

Zijn truffels drugs?

Ja en nee. Een truffel wordt niet als drugs gezien. De Magic Truffels die verkocht worden bij Grasscompany.com bevatten de stof psilocybine en deze werkzame stof wordt wel gezien als drugs. Het laten groeien van truffels is verboden. De verkoop van truffels en het consumeren van truffels is dat niet. Onze truffels van Grasscompany.com zijn dus perfect legaal!

Zijn truffels legaal?

Truffels zijn in Nederland niet verboden en zijn daarom in smartshops te koop voor personen die ouder zijn dan 18 jaar. Psilocybine, de werkzame stof in truffels staat wél op Opium Lijst I. Het is daarom verboden om de werkzame stof uit de truffels te halen. Het laten groeien van truffels, het in het bezit hebben en het gebruik van truffels is in Nederland toegestaan. Onze truffels zijn dus volledig legaal.

Kun je verslaafd raken aan truffels?

Nee, je kunt niet lichamelijk verslaafd raken aan truffels. Bijna direct na je psychedelische trip, neemt de werking van psilocybine sterk af en treedt gewenning op. De effecten van psilocybine hebben dan ruim 2 tot 3 weken minder vat op je. Het is dus niet mogelijk om dagelijks een (sterke) psychedelische trip te ervaren. In uitzonderlijke gevallen is het wel mogelijk om een psychische verslaving op te bouwen, maar door de gewenning gebeurt dit bijna niet.

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout