+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Microdosing

Door Microdosing Packs te gebruiken, ontgrendel je creativiteit, focus en energy met de geestverruimende eigenschappen van psilocybine.

Grille Liste

Par ordre décroissant

2 article(s)

Wat is microdosing?

Stel je voelt jezelf energieker, productiever, gefocust en geïnspireerder? Micro-dosering kan je hierbij helpen! Microdosing gaat over het gebruik van psychedelica om de synergie tussen verschillende delen van je hersenen te ontgrendelen om een andere versie van je gewone zelf te worden. Door microdosing ervaar je namelijk subtiele verschillen. Je zult jezelf creatiever, geinspireerder en gefocusder voelen. Deze gevoelens worden namelijk sterk geactiveerd tijdens een psychedelische trip. Bij een micro dosis neem je slechts tussen 0,2 gram en 1 gram. Hierdoor wordt je wel op deze manier getriggerd, maar zul je geen psychedelische trip ondergaan.

De kracht van psilocybin

Gebruikmakend van de krachten van Psilocybe, worden verschillende dosissen vacuüm verpakt om maximale kwaliteit te garanderen. Truffels hebben een lange geschiedenis van gebruik onder collega-psychonauten, religieuze sjamanen en baanbrekende creatievelingen, omdat ze een veilige, volledig natuurlijke en aangename introductie bieden in de wereld van psychedelica. Met de een Microdosing pack kun je een fractie van de spirituele verlichting en innerlijke rust van psilocybine kanaliseren, zodat je op het goede spoor blijft en gefocust blijft. Psilocybine is het belangrijkste psychoactieve bestanddeel van magic truffels. Eenmaal geïntroduceerd in het lichaam, werkt het samen met delen van de hersenen om een groot aantal effecten teweeg te brengen. Voel je gedachten gemakkelijk verbinden met emoties en ervaar meer inzicht en probleemoplossing. Psilocybine zorgt ervoor dat delen van de hersenen die normaal nooit communiceren, opnieuw kunnen ‘praten’ en verbinding maken. Als de mogelijkheden de grenzen van uw eigen verbeelding zijn, is alles mogelijk.

Microdosing, maar dan makkelijk!

Bij microdosering moet je een schema volgen waarbij op specifieke dagen wordt gedoseerd, gevolgd door rustperioden. Per microdoseringskit, is het inname scema verschillend. Het is daarom belangrijk dat je de bijsluiters goed leest. Over het algemeen wordt aangeraden om 72 uur tussen verschillende innames te laten zitten. 
Voor de iMicrodosing is dit schema anders dan de Mister Makka Kit. Dit komt door de experimentele aard van microdosing, maar ook door de verschillende truffels die gebruikt worden in de kits. 

Mogelijke bijwerkingen van micro dosis truffels

Microdosering heeft een zeer lage kans op nadelige bijwerkingen. Als je jezelf echter, zelfs na het volgen van de aanbevolen doseringsrichtlijnen, nog steeds enigszins overweldigd voelt, ga dan zitten en ontspan, terwijl je regelmatig ademhaalt - de effecten zullen dan na verloop van tijd vervagen.

Opslag

Eenmaal de verpakking geopend bewaar de truffels van de microdosing kit dan in de koelkast bij een tempratuur van 4–8 ° C en consumeer ze binnen 3 weken.

Waarschuwing

Alleen geschikt voor personen ouder dan 18 jaar. Gebruik het niet als u zwanger bent en houd het buiten bereik van kinderen. Niet gebruiken als de verpakking beschadigd lijkt of als je denkt dat er mee geknoeid is.

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout