+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Microdosing

Door Microdosing Packs te gebruiken, ontgrendel je creativiteit, focus en energie met de geestverruimende eigenschappen van psilocybine. Bij een Microdosis neem je 0,2 tot 1 gram. Hierdoor worden je hersenen geprikkeld, maar zul je niet in een psychedelische trip belanden.
Wij verkopen op dit moment Microdosing van Mister Maka.

Lees meer over Mircodosing

Grille Liste

Par ordre décroissant

2 article(s)

Wat is Microdosing?

Je wilt jezelf energieker, productiever, gefocust en geïnspireerder voelen? Dan kan Mircodosing je hierbij helpen! Mircodosing gaat over het gebruik van psychedelica om de synergie tussen verschillende delen van je hersenen te ontgrendelen. Hierdoor word je een andere versie van je gewone zelf. Door Mircodosing ervaar je namelijk subtiele verschillen. Je zult jezelf creatiever, geïnspireerder en gefocuster voelen. Deze gevoelens worden namelijk sterk geactiveerd tijdens een psychedelische trip. Bij een microdosis neem je slechts tussen 0,2 gram en 1 gram. Hierdoor word je wel op deze manier getriggerd, maar zul je geen psychedelische trip ondergaan.Mister Maka Microdosing Pack

De kracht van Psilocybine

Gebruikmakend van de krachten van Psilocybe (een soort schimmel, truffel), worden verschillende dosissen vacuüm verpakt om maximale kwaliteit te garanderen. Truffels hebben een lange geschiedenis van gebruik onder collega-psychonauten, religieuze sjamanen en baanbrekende creatievelingen, omdat ze een veilige, volledig natuurlijke en aangename introductie bieden in de wereld van psychedelica.

Met de een Mircodosing pack kun je een fractie van de spirituele verlichting en innerlijke rust van Psilocybine in goede banen leiden, zodat je op het goede spoor en gefocust blijft. Psilocybine is het belangrijkste psychoactieve bestanddeel van Magic truffels. Eenmaal geïntroduceerd in het lichaam, werkt het samen met delen van je hersenen. Dit leidt tot grote effecten in je hersenen. Je voelt je gedachten gemakkelijk verbinden met emoties en je ervaart meer inzicht en probleemoplossingen. Psilocybine zorgt ervoor dat je delen van de hersenen die normaal nooit communiceren, opnieuw kunnen ‘praten’ en verbindingen maken. Als de mogelijkheden de grenzen van je eigen verbeelding zijn, is alles mogelijk.

Microdosing, maar dan makkelijk!

Bij Mircodosing moet je een schema volgen waarbij er op specifieke dagen gedoseerd moet worden, gevolgd door dagen met rust. Per Mircodosing Pack, is het innameschema verschillend. Het is daarom belangrijk dat je de bijsluiter goed leest. Over het algemeen wordt aangeraden om 72 uur rust te nemen tussen verschillende innames.

Voor de Microdosing is dit schema anders dan de Mister Maka Microdosing. Dit komt door de experimentele aard van Microdosing, maar ook door de verschillende truffels die gebruikt worden.

Mogelijke bijwerkingen van microdosis truffels

Microdosing heeft een lage kans op nadelige bijwerkingen. Als je jezelf echter, zelfs na het volgen van de aanbevolen doseringsrichtlijnen, nog steeds enigszins overweldigd voelt, ga dan zitten en ontspan, terwijl je regelmatig ademhaalt – de effecten zullen dan na verloop van tijd vervagen.

Opslag

Eenmaal de verpakking geopend bewaar de truffels van de Mircodosing kit dan in de koelkast bij een temperatuur van 4–8 ° C en consumeer ze binnen 3 weken.

Waarschuwing

Alleen geschikt voor personen ouder dan 18 jaar. Gebruik het niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft en houd het buiten bereik van kinderen. Niet gebruiken als de verpakking beschadigd lijkt of als je denkt dat er mee geknoeid is.

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout