+31 (0) 13 82 00 899
 • Commande = Cadeaux surprises
 • Livraison gratuite á partir de €69,95
 • Le moins cher d'Europe

Sensi Seeds Big Bud (Auto) (1 Pcs)

Sensi Seeds Big Bud (Auto) (1 Pcs)

Réf.: 621231

Als je de Big Bud in huis haalt, dan weet je dat hij er staat: een sterk geurende, hoge plant met een grote oogst.
Read more

Disponibilité : En stock

15,00 €
Description
 • Soort: Big Bud
 • Indica/Sativa: Indica Dominant
 • Hoeveel zaadjes: 1
 • Bloeiperiode: Korter dan 8 weken
 • Hoogte: Medium
 • Verwachte oogst: Hoog
 • Klimaat: Zonnig / mediterraan klimaat
 • Bijzonderheden: Deze plant wordt door kwekers veel gebruikt om nieuwe soorten te kweken, vanwege de consistente groei en hoge opbrengst van de plant.


Sensi Seeds Big Bud (Auto)


Big Bud Auto is onze automatisch bloeiende soort met een enorme oogst. Daarom is het zo populair! Big Bud Automatic produceert enorme, zware toppen die geheel bedekt zijn met hars. De geur is ook karakteristiek; zoet, aards en kruidig met een vleugje skunk. En de high? Het is een variëteit met veel indica (80%), dus je kunt een diep ontspannende, intense stone in het gehele lichaam verwachten.

Groeipatroon Big Bud Automatic

Big Bud Automatic cannabiszaden zijn 80% indica. Big Bud werd in de jaren 80 gekweekt in de VS en werd vervolgens naar Nederland gebracht om verder ge hybridiseren en stabiliseren. Sensi Seeds heeft het teruggebracht naar haar oorsprong en heeft Skunk #1 en Northern Lights aan haar genetische achtergrond toegevoegd. Het resultaat? Een automatische variant met grote opbrengst die de kenmerkende indica high geeft.

Dit is een automatisch bloeiend soort, waardoor dit de keuze bij uitstek is voor beginners. Om die reden doet deze soort het goed in de meeste klimaten en heeft het een snellere bloeitijd. Kwekers kunnen een totale bloeitijd van 45-55 dagen verwachten met een groeicyclus van 13 tot 17 weken. Dat komt goed van pas voor personen die snel resultaat willen boeken of meerdere keren per jaar willen oogsten.

Big Bud Auto is een middelgrote plant, ongeacht of deze binnen of buiten wordt gekweekt. De meeste planten zijn 90 tot 130 cm hoog. De planten die buiten worden gekweekt, bereiken een iets grotere hoogte (meestal van rond de 150 cm). Qua uiterlijk kun je ze herkennen aan de enorme top in het midden en de vele toppen, die voornamelijk rondom de stengel zitten en op de hogere takken.

De meeste automatisch bloeiende soorten hebben een kleinere opbrengst dan de reguliere of gefeminiseerde varianten. Deze soort heeft echter een zeer indrukwekkende oogst voor een automatische variëteit. Binnen produceren planten tot wel 400 – 450 g/m² en buitenplanten genereren 100 – 175 gram per stuk.

De karakteristieke toppen zijn een belangrijk kenmerk van Big Bud Automatic. Ze zijn enorm en behouden deze grootte ook na het droogproces. De toppen zijn zwaar. Soms zelfs zo zwaar dat de takken breken als ze verder zijn gegroeid. Daardoor hebben de planten soms enige ondersteuning nodig tijdens de latere bloeifase.

Omdat dit een automatisch bloeiende soort is, kan het zelfs bij een kouder klimaat goed groeien. Natuurlijk kan het binnen worden gekweekt of in een kas.

Effect, smaak en geur van Big Bud Automatic

De indica genetica van Big Bud Automatic is direct merkbaar bij consumptie. Gebruikers melden vaak een high in het hoofd en het gehele lichaam die zeer ontspannend en intens is. De invloed van de 15% sativa geeft een beetje een euforisch gevoel.

Dankzij de Afghaanse voorgeschiedenis van deze plant kun je hem herkennen aan de geur, die zoet, muskusachtig en kruidig is. Het aroma wordt sterker na het oogsten en drogen. Bovendien kun je dat ook proeven.

Wist je dat?

 • Big Bud Auto minimale training behoeft en ontzettend snel groeit.
 • Het zulke zware toppen heeft dat de planten soms extra steun nodig hebben wanneer het bijna tijd is om te oogsten.
 • Bid Bud Auto het automatisch bloeiende soort van Sensi Seeds is met de hoogste opbrengst.
 • Big Bud een soort is dat prijzen heeft gewonnen (Cannabis Cup – indica categorie).

eKomi product feedback

Actuellement, nous avons pas de commentaires pour ce produit.

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...