+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Mush Magic - Psilocybe Hollandia 15 Gram

Mush Magic - Psilocybe Hollandia 15 Gram

Réf.: 550069

Mush Magic - Psilocybe Hollandia 15 Gram
Read more

Disponibilité : Épuisé

18,95 €
Description
  • Soort: Hollandia
  • Gewicht: 15 gram

Let op: dit product wordt alleen binnen Nederland verkocht.

Mush Magic - Psilocybe Hollandia Truffel - 15 Gram

Visuals: ★★★★★
Creativity:★★★★★
Philosophical:★★★★★
Intensity:★★★★★
Overall Strenght: ★★★★★

Effecten van de magic truffles "Hollandia"

De effecten van de Mushmagic Psilocybe Hollandia is nog intenser dan die van de Mushmagic Psilocybe Atlantis. Let goed op jezelf als je deze truffel gebruikt! De visuals gaan "door het dak" en je zult af en toe een intense lichamelijke tinteling voelen. Je creativiteit zal zeker aanwezig zijn en je bent misschien "een beetje meer" spraakzaam. De algehele intensiteit van het trippen met Psilocybe Hollandia is overweldigend. Onze Grassscompany.com testpersoon beoordeelt deze truffel als een 5 uit 5 op elk mogelijk gebied.

Gebruik van magische truffels

Psilocybe hollandia is onze sterkste soort van Mush Magic, dus wees niet verrast. Voor de meeste mensen zijn de eerste effecten van deze Magic Truffels al merkbaar vanaf 2-3 gram en al vanaf 10 gram meer dan genoeg voor een stevige trip. Het volledig pakket Psilocybe Hollandia is daarom alleen voor de ervaren tripper die weet wat de effecten van psilocybine zijn en waar ze op kunnen anticiperen. Magic Truffels kunnen gegeten worden (goed en lang kauwen wordt aangeraden) of je kunt er thee van zetten als je de smaak van truffels niet zo lekker vind of gevoeling ben voor de smaak. Laat de Magic Truffels ongeveer 20 minuten rusten in heet water (niet koken) en voeg eventueel een theesmaak toe om de smaak van de Magic Truffels te maskeren. De Psilocybe Hollandia smaakt overigens een stuk lekkerder dan de gemiddelde Magic Mush Truffel. Na inname treden de eerste effecten op binnen 30-60 minuten en houden ze 3-6 uur aan.

Hoe gebruik je truffels?

Iedereen reageert anders op de effecten van psilocybine en psilocine. Het wordt aanbevolen om eerst een beetje Magic Truffels te eten om te bepalen hoe gevoelig je bent. Gebruik geen Magic Truffels als je depressief bent. Gebruik geen Magic Truffels onder de 18 jaar en het is natuurlijk niet aan te raden om te rijden als je onder invloed bent van Magic Truffels. *We leveren dit product niet buiten Nederland.

Bewaaradvies

De Magic Truffels worden verzonden in een vacuümverpakking. Buiten de verpakking blijven de truffels helaas maar een paar dagen goed. De truffels moeten in de koelkast bewaard worden met een temperatuur van 2 tot 4 graden. 

eKomi product feedback

Actuellement, nous avons pas de commentaires pour ce produit.

D'autres ont également regardé:

Mister Maka - Tripstopper 4 Pcs

Mister Maka - Tripstopper 4 Pcs

4,95 €

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...