+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Mister Maka - Salvia 10X (1 Gram)

Mister Maka - Salvia 10X (1 Gram)

Réf.: 550075

Mister Maka - Salvia 10X (1 Gram)
Read more

Disponibilité : En stock

17,95 €
Description
  • Sterkte: 10X Extract (Let op! Je ontvangt 1 gram van 10X extract. Dit betekent dat de Salvia 10x zo sterk is als normaal).

Mister Maka - Salvia 10X (1 Gram)

Visuals: ★★★★★★★★★★
Creativity: ★★★★★★★★★★
Philosophical: ★★★★★★★★★★
Intensity: ★★★★★★★★★★
Overall Strenght:  ★★★★★★★★★★

Mister Makka zorgt ervoor dat jij sjamaan-kruiden van de hele wereld tot je beschikking hebt! Met salvia sterkte variërend van puur kruid tot 80x-extracten, is deze 10x een goed medium tripmiddel voor ervaren trippers. Goed voor ervaren trippers, het 10x-extract neemt je mee naar volledige dimensie van het salvia-effect

Salvia Divonorum

De Salvia Divonorum, oftewel Salvia, is een plant die voorkomt in het Mazatec gebergte in Mexico, waar de plant gebruikt wordt voor het oproepen van intense en atypische hallucinaties. De plant wordt gebruikt al duizenden jaren gebruikt voor Mazateken en door hun medicijnenmannen gekauwd. Het effect is dan minder sterk, maar een stuk milder en prettiger te doorstaan. Bij ons in het westen wordt het kruidje veelal gerookt en dit zorgt voor zeer intense trips. 

Wat is Salvia ? 

Gebruik salvia nooit alleen. Onder invloed van Salvia ervaar je een andere 'realiteit'. Zorg ervoor dat er altijd een nuchtere tripsitter aanwezig is om op je te letten. Altijd in een veilige en comfortabele omgeving. 

Salvia is intens. Als je salvia rookt, dan merk je de effecten intens voor zo'n 5 minuten tot 10 minuten. Als je salvia kauwt, dan kunnen de effecten enkele uren aanhouden, maar zijn deze veel milder. Salvia zorgt voor een dissociatieve, introperspectieve trip. Hiermee ga je als het ware op reis in je eigen hoofd. Je ervaart een tijdelijk gevoel van controleverlies waarbij de bewuste waarneming van je omgeving wegvalt en je hallucinaties ervaart.

eKomi product feedback

Actuellement, nous avons pas de commentaires pour ce produit.

D'autres ont également regardé:

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...