+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

J-Pack Bio Based 100 Mm + Caps Blue 1000 Pcs

J-Pack Bio Based 100 Mm + Caps Blue 1000 Pcs

Réf.: 527110

J-Pack Bio Based 100 Mm + Caps Blue 1000 Pcs
Read more

Disponibilité : En stock

199,95 €
Description

J-Pack Bio Based 100 Mm + Caps Blue 1000 Pcs

Deze J-Pack BIO BASED buisjes zijn gemaakt van plastic vervaardigd uit Braziliaans suikerriet. Dit unieke 'green polyethylene' is veel milieuvriendelijker om te produceren dan traditioneel plastic. De uitvinder en producent, Braskem, heeft het officiële "I'm Green" seal in het leven geroepen om duidelijk te laten zien dat het plastic gemaakt is van de unieke suikerriet formule. Help mee de wereld groener en schoner te maken en kies voor BIO BASED buisjes! 

I’m Green Keurmerk
Het I’m Green plastic keurmerk mag alleen gevoerd worden als een product voor 100% vervaardigd is uit suikerriet. De grote voordelen van bioplastic in vergelijking met ‘normaal’ plastic, is dat bioplastic wordt vervaardigd uit hernieuwbare biomassa en het géén gebruik maakt van fossiele brandstoffen.

Productieproces
Suikerriet slaat tijdens het groeien CO2 gassen op tijdens het fotosynthese proces, waarna het suikerriet geoogst word en verwerkt tot suiker en ethanol. Als afvalstof blijft bagasse over. Het suiker is bestemd voor de voedingsmiddelen industrie. Na de verwerking van suikerriet in suiker en ethanol, blijf bagasse over. Het afvalproduct bagasse wordt gebruikt om groene energie mee op te wekken. Het ethanol wordt gebruikt om plastic mee te produceren. In het productieproces van I’m Green plastic is er in iedere fase van het product rekening gehouden met sustainable CO2-friendly processen die verspilling tegen gaan. 


eKomi product feedback

Actuellement, nous avons pas de commentaires pour ce produit.

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...