+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Plantenvoeding

Je kunt natuurlijk pokon als plantenvoeding gebruiken voor je kamerplanten of buitenplanten, maar de echte kweker met groene vingers is op zoek naar specifieke plantenvoeding. Kwalitatieve plantenvoeding die zorgt voor een hoge opbrengst. Voor de beste cocos aarde voor je ontkieming, de beste groei voeding of bloeivoeding ben je bij Grasscompany.com aan het juiste adres. 
Lees meer over onze plantenvoeding

Grille Liste

Par ordre décroissant

3 article(s)

Plantenvoeding kopen?

Voor een geweldige oogst adviseren wij om voeding en supplementen toe te voegen aan je plantjes. Omdat wij alleen het beste van het beste willen voor je plantjes en zaadjes, adviseren wij Plagron Plantenvoeding voor je gewassen. Of je nu een hobbykweker bent of professionele groene vingers hebt... je wilt niet afhankelijk zijn van je flesje pokon. Op Grasscompany.com vind je precies de plantenvoeding en voedingsstoffen die je nodig hebt voor een perfecte ontkieming, groei- en bloeifase.

Wat is plantenvoeding?

Plantenvoeding is een ondersteuning van je plantengroei. Heel breed genomen, kun je potgrond dus ook zien als plantenvoeding. Over het algemeen bedoelen we met hiermee kunstmatige of natuurlijke voeding. Dit kan vloeibare plantenvoeding zijn, maar ook kunstmest in de vorm van staafjes of korrels.
Op Grasscompany.com verkopen wij vloeibare plantenvoeding waarbij het onderscheid wordt gemaakt tussen natuurlijke plantenvoeding en kunstmatige plantenvoeding.

Wat is het verschil tussen natuurlijke plantenvoeding en kunstmatige plantenvoeding? 

Op Grasscompany.com raden wij Plagron aan. Je hebt hierbij de keuze tussen natuurlijke plantenvoeding en kunstmatige plantenvoeding. 100% Terra is een sterk geconcentreerde minerale kunstmest die gericht op zoveel mogelijk groei en oogst. 100% Natural is volledig gemaakt van natuurlijke grondstoffen en is gericht op smaak.

Wees lief voor je plant!

Praten tegen je plant ook zien als plantenvoeding. Wees dus lief voor je plant en fluister lieve woordjes aan je plant.  We zullen nooit weten of ze onze lieve woordjes kunnen horen, maar het is bewezen dat plantenvoeding werkt. Wil je dus een gezonde en sterke plant, maar ook een emotioneel volwassen plant, fluister hem dan af en toe lieve woordjes toe, maar geef hem ook plantenvoeding die speciaal is ontwikkeld en toegespitst op de groeifase, bloeifase en oogstfase. 

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout