+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

RAW Cones

RAW Cones

Grille Liste

Par ordre décroissant

5 article(s)

Net zoals je van de lange vloei en tips van RAW gewend bent, zijn ook deze jointhulzen ook milieuvriendelijker geproduceerd dan andere merken dat doen. Het filterpapier voor deze hulzen is niet gebleekt, waardoor elke joint huls ook ‘gewoon’ bruin van kleur is.

Wat is een jointhuls?

Een jointhuls is eigenlijk een voorgerolde lange vloei met tip maar dan zonder inhoud. Die mag je zelf nog even toevoegen.

Waarom een jointhuls gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom je een jointhuls boven lange vloei en tip verkiest. Dat kunnen praktische overwegingen zijn, als je bijvoorbeeld een jointje zelf draaien lastig vindt. Wanneer je even snel een ganja wilt produceren, dan is een huls dé ideale oplossing: het is een kwestie van vullen, aanstampen en opsteken!

Online jointhulzen kopen

De ideale lengte vloei bestaat niet. Het ligt er maar net aan wat jij het fijnste vindt. Daarom heeft RAW verschillende maten jointhulzen ontwikkeld. Ben je een liefhebber van de 1 ¼ jointhuls? Of heb jij je RAW jointhulzen al in huis, maar gaat het vullen van de huls lastig? Gebruik een handige hulshouder!

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout