+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Autres Filtres

Nous avons une incroyable collection de feuilles et de filtres de nombreuses marques différentes

Grille Liste

Par ordre décroissant

16 article(s)

Naast Greengo, Flamez en andere merken filtertips die je kent, zijn er dus nog andere merken die jouw joint verrijken. Zoals we bovenaan deze pagina al aangaven: deze merken ken je misschien niet, maar dat zegt niets over de kwaliteit van deze producten.

Voorgedraaide filtertips kopen

Zo vind je in deze categorie filtertips voor de ultieme chiller. Houd jij van je jointje, maar heb jij geen zin om telkens een tipje te draaien? Dan hebben wij de uitkomst voor jou. Een hele, héle grote pot met voorgedraaide (pre-rolled) filtertips. Voor de stevige draaier kunnen wij in een keer voor bijna 2250 joints leveren.

Goedkope tipjes

Ben je toch niet helemaal oké met pre-rolled filtertips, maar houd je wel van groot inkopen (oftewel goedkoop kopen), dan heeft Grasscompany.com wat voor je. Je kunt bij ons namelijk nu ook 2000 tipjes in één keer kopen! Deze filtertips zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, geel of wit. Zo kun je een legbatterij aan filtertips voor je joints aanleggen!

Anti-teerfilter kopen

Natuurlijk weet jij dat roken niet gezond voor je is. Eén van de schadelijke stoffen die je binnenkrijgt, is teer. Voor mensen die het belangrijk vinden om hun ervaring te behouden, maar ook aan hun longen denken, hebben wij anti-teerfilters. LET OP: deze filters verwijderen de teer niet, maar ze verminderen alleen de teer toevoer.

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout