+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Millers Juice

Millers Juice e-liquides

Aucun produit ne correspond à la sélection

Millers e-liquid, made in HollandMillers Juice

Millers Juice is een van de eerste Nederlandse e-liquid producenten. Made in Holland, en daar zijn ze ontzettend trots op. Daarnaast staan hun e-liquids ook bekend om de geweldige smaakbeleving. Dit is mede te danken aan de hoge kwaliteit van de ingrediënten die gebruikt worden voor de Millers e-liquids. Ook deze zijn afkomstig van Hollandse bodem.

Millers Juice e-liquids zijn verkrijgbaar in een grote hoeveelheid aan smaken. De Millers Juice liquids zijn bij ons te koop in een aantal bijzondere en echt Hollandse smaken, zoals drop en zuurstok, maar natuurlijk vind je ook de meer gangbare smaken in ons aanbod Milers Juice, zoals appel en tabak. De smaaklijnen van Millers Juice zijn steeds in ontwikkeling en worden ook steeds vernieuwd en verbeterd.

Millers liquid Goldline en Silverline Millers e-liquid

In ons assortiment vind je twee lijnen Millers Juice:

  • Silverline
  • Goldline

De liquids uit de Goldline hebben een PG/VG verhouding van 50% PG en 45% VG. Daarnaast zijn er een aantal Goldline liquids die 100% VG bevatten. De e-liquids uit de Silver line hebben allemaal een PG/VG verhouding van 70% PG en 30% VG. Miller Juice e-liquid

Millers Juice e-liquid kwaliteit

Kwaliteit is de basis van de Millers Juice e-liquids. Zij leggen de lat zo hoog mogelijk en gaan voor Nederlandse kwaliteit, puur en zuiver, volgens de hoogste normering. Millers Juice is de eerste Nederlandse e-liquid fabriek waarbij de e-liquids onder gecontroleerde omstandigheden in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek geproduceerd worden.

Millers Juice kopen

Millers Juice e-liquid kopen is heel gemakkelijk bij Grasscompany.com. Vanaf je dekstop, laptop, tablet of telefoon en vanaf waar en wanneer je maar wilt, kun je shoppen bij Grasscompany.com. Heb je jouw favoriete smaken Millers Juice liquid gevonden? Bestel dan op werkdagen voor 17.00 uur en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis!

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...