+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Cachettes Secretes

Safe Cans, de beste plek om je waardevolle spullen in te bewaren! Batterijen, blikjes, kaarsen, boeken, spuitbussen, gereedschap en zelfs stenen, ze lenen zich allemaal als een ideale, onopvallende plek om jouw spullen veilig in op te bergen. Maak je dus nooit meer zorgen over het verliezen van waardevolle spullen, want hiermee heb je de perfecte verstopplek gevonden!

Aucun produit ne correspond à la sélection

Safe Can Safe can

Batterijen, blikjes, kaarsen, boeken, spuitbussen, gereedschap en zelfs stenen, ze lenen zich allemaal als een ideale, onopvallende plek om jouw spullen veilig in op te bergen.

Kies bijvoorbeeld een safe can in de vorm van een frisdrank blikje en bewaar deze in de koelkast. Wil je je waardevolle voorraad liever in de garage bewaren? Neem dan eens een kijkje bij onze stash cans in de vorm van een stuk gereedschap of schoonmaakmiddel. Waar je jouw waardevolle items ook wilt bewaren, wij hebben voor iedere opbergplaats een passende safe can.

Stash CanStash Can

Heb je spullen die wilt verbergen voor je moeder, je vriendin of zelfs een inbreker? Dan zijn safe cans de perfecte oplossing. Je bewaart je waardevolle spullen vol in het zicht, maar toch verborgen voor nieuwsgierige ogen en grijpgrage handen. Maak je dus nooit meer zorgen over het verliezen van waardevolle spullen, want met een stash can heb je de perfecte verstopplek gevonden!

Bij Grasscompany.com bestel je jouw safe can snel en discreet. Al onze orders worden verzonden in een neutrale doos zonder afzender.

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...