+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Encens Batons

Batons d'encense

Aucun produit ne correspond à la sélection

Wierookstokjes kopen

Wierook koop je in verschillende varianten, waarvan de meest bekende toch wel de wierookstokjes zijn. Een wierookje is een zogeheette directe-verbranding type wierook en is gemaakt met een samenstelling van organische en aromatische stoffen. Wierook branden doe je door een wierookstokje aan te steken weer vervolgens weer uit te blazen, zodat het stokje blijft smeulen en geurverspreiding kan plaatsvinden. Bij Grasscompany.com hebben we vele geuren wierook beschikbaar.

Directe-verbranding wierook, ook bekend als brandbare-wierook, is bij ons in het Westen de meest bekende wierook soort. Dit type wierook dien je aan te steken en vervolgens uit te blazen, zodat de kop vervolgens blijft smeulen. De gloeiende, smeulende kop zorgt ervoor dat er geurverspreiding ontstaat, zonder dat de gehele wierrook meteen in zijn geheel verbrandt. Voor directe-verbranding wierook is geen afzonderlijke hittebron, zoals bijvoorbeeld een kooltje, nodig. Directe-verbranding wierook kan in principe tot elke gewenste vorm worden gemaakt. Let er tevens op dat je niet met je gezicht boven het rokende wierookstokje hangt, want dat zal resulteren in wierook en tranen.

Wierook kopen

Bij Grasscompany.com koop je wierook online, van wierookstokjes tot wierook kegels tot wierook houders. Een wierookhouder kopen doe je niet zo vaak als de wierook zelf en vaak doe je lang met één houder. Ga je voor een simpel houten wierook plankje waar je je wierookstokje in kunt prikken of een wierookkegel op kunt leggen? Welk model je ook kiest, ze zijn allemaal universeel te gebruiken met wierook stokjes en wierook kegels.

Online wierook bestellen was nog nooit zo eenvoudig! Maak je keuze op Grasscompany.com, rond je bestelling gemakkelijk en snel af en wanneer je het vóór 17:00 uur besteld en betaald is je bestelling de volgende dag al in huis.

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...