+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Cannabis Energy Drink

Bekijk hier ons assortiment Cannabis Energy Drink: een energiedrankje met hennep extract. Verkrijgbaar in verschillende smaken.

Lees meer over Cannabis Energy Drink

Aucun produit ne correspond à la sélection

Cannabis Energy Drink, wat is het? Cannabis Energy Drink

Cannabis Energy Drink is een verfrissende en oppeppende energiedrank met een unieke combinatie van ingrediënten, waaronder extracten uit de cannabis plant. Cannabis Energy Drink zorgt er voor dat je na het drinken direct weer energie hebt en is speciaal ontwikkeld voor de momenten dat je snel extra energie nodig hebt. Bovendien verbetert Cannabis Energy Drink de concentratie handig tijdens het studeren, het vermogen om te presteren en zorgt het voor een energiek gevoel. Ideaal dus wanneer je hard aan het werk of studeren bent of wanneer je bijvoorbeeld gaat sporten. Cannabis Energy Drink helpt jou bij het vervullen van moeilijke taken.

Cannabis Energy Drink smaken

Bij Grasscompany.com vind je verschillende smaken Cannabis Energy Drink.

  • Naturel
  • Suikervrij
  • Mango
  • Limoen
  • Framboos
  • Cola

Het begon allemaal met de groene, standaard variant, maar wegens succes is het assortiment uitgebreid met heerlijke nieuwe smaken: een heerlijke tropische mango variant en een sugar free variant. Later zijn hier ook nog Limoen en cola bij gekomen. 

Cannabis Energy Drink bevat géén THC

Cannabis Energy Drink bevat géén THC of andere psychoactieve stoffen en is veilig in gebruik. Wel bevat het hennepextract. Hennep extract zorgt er niet voor dat je high wordt, maar is wel gezond voor je lichaam. Dit heeft natuurlijk ook weer een positief effect op je geest. Daarnaast bevat deze drank voornamelijk natuurlijke ingrediënten. Het bevat 80 mg cafeïne, 1000 mg taurine en een groot aantal B-vitamines. Door deze unieke samenstelling met alleen de beste ingrediënten ben je verzekerd van een fantastische smaakervaring.

Let op: Zoals bij alle energiedrankjes het geval is, is ook dit energiedrankje niet geschikt voor kinderen, diabetici, zwangere vrouwen en mensen die gevoelig zijn voor cafeïne.

Cannabis Energy Drink kopen

Wil je Cannabis Energy Drink kopen? Bij Grasscompany.com koop je jouw favoriete smaak Cannabis Energy Drink online. Of je nu op zoek bent naar een los blikje of een hele tray van deze goddelijke drank, wij zorgen ervoor dat je dit heerlijke drankje snel en stevig verpakt bij je thuis krijgt. Gratis verzending vanaf € 29,95 en altijd een free gift bij je bestelling!

Ben je nog niet overtuigd van alle heerlijkheid die Cannabis Energy Drink je te bieden heeft? Bekijk dan even deze video! Wij werden er dorstig van.. ;)

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...