+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Hennepproducten

Chanvre

Grille Liste

Par ordre décroissant

13 article(s)

HennepproductenHennep producten

Alle producten in deze categorie hebben één verbindende factor, namelijk dat ze allemaal zijn gemaakt van de grondstof hennep. Van hennep kan echt van alles worden gemaakt. Het levert niet alleen super sterke vezels, waar je bijvoorbeeld kleding, papier en touw van kunt maken, maar hennep wordt ook gebruikt voor onder andere schone energie, bouwmaterialen en in natuurlijke verzorgingsproducten. Inmiddels is hennep ook een veelgebruikte soort superfood en wordt er koudgeperste olie van gemaakt die je kunt verwerken in allerlei gerechten. Zoals je ziet is hennep een ontzettend veelzijdig product en zijn er allerlei soorten hennepproducten verkrijgbaar. 

Wat is hennep eigenlijk? 

De hennepplant is een makkelijke plant die erg snel groeit, milieuvriendelijker is dan bijvoorbeeld katoen en zeer duurzaam is. Hennep is duurzaam omdat het bij de teelt geen schadelijke bestrijdingsmiddelen nodig heeft. De populariteit van hennep blijft toenemen en dit is ook niet vreemd wanneer je je beseft hoe veelzijdig deze plant is en over welke verbazingwekkende eigenschappen ze beschikt. 

Hennepproducten kopenHennep tas

In het assortiment van Grasscompany.com vind je een ruim aanbod hennep producten, zoals hennep tassen, hennep cosmetica en hennep sieraden. Wij zijn in ieder geval fan van deze waardevolle plant, nu jij nog!

 

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout