+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Bangs

Een bong is een soort waterpijp, maar wordt, in tegenstelling tot een waterpijp, vaak gebruikt voor hasj, wiet of andere middelen. In ons assortiment vind je glazen, metalen, acryl, keramische en houten bongs.

Grille Liste

Par ordre décroissant

1-30 of 33

Page :
  1. 1
  2. 2

Een bong, wat is het?

Een bong is een soort waterpijp, maar wordt, in tegenstelling tot een waterpijp, vaak gebruikt voor het roken van hasj, wiet, tabak of andere middelen. Wat is dan de overenkomst met een waterpijp? Dat ze beiden vaak gevuld worden met water. Je kunt de bong zien als een alternatief voor het verwerken van rookwaren in een vloeitje. De rook wordt eerst door de kamer getrokken voordat deze in je longen terecht komt. De rook krijgt zo de kans om af te koelen en is minder scherp voor je keel.

In een bong wordt super veel rook vastgehouden. Voor mensen die het nog nooit eerder gebruikt hebben, zal dit waarschijnlijk wel even wennen zijn. Met slechts een paar keer inhaleren zul je veel rook binnenkrijgen. 

Verschillende soorten bongs

In ons assortiment vind je verschillende soorten bongs. We hebben een prachtige selectie met bongs van glas, metaal, acryl en keramiek. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat! Alle soorten hebben hun eigen voordelen.

  • Glazen bongs zijn reuk- en smaakloos en je kunt de rook mooi door het glas zien stromen.
  • Acryl bongs zijn er in verschillende opvallende kleuren, zijn extra stevig en vaak een stuk goedkoper dan die van glas.
  • Ook keramische bongs zijn erg stevig en bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
  • Metalen bongs zijn een stuk zeldzamer en zijn vaak moeilijk aan te komen, maar sommige rokers zweren erbij. Ze kunnen wel tegen een stootje en hebben een strak en modern design. 
  • Houten bongs zijn erg steving en het meest natuurlijke product om mee te roken.

Bong kopen

Welke bong jouw voorkeur ook heeft, in ons assortiment zul je er vast en zeker een vinden die aan al jouw wensen voldoet. Wij wensen je alvast heel veel plezier met het uitzoeken!

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout