+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Bangs

Bangs

Grille Liste

Par ordre décroissant

1-30 of 38

Page :
  1. 1
  2. 2

Wat is een bong?

BongEen bong is een soort waterpijp, maar wordt, in tegenstelling tot een waterpijp, vaak gebruikt voor het roken van hasj, wiet, tabak of andere middelen. In principe is een bong ook een soort waterpijp, omdat deze ook vaak gevuld wordt met water. Je kunt de bong zien als een alternatief voor het verwerken van rookwaren in een vloeitje. Bij een bong wordt de rook eerst door de kamer getrokken voordat deze in je longen terecht komt. De rook krijgt zo de kans om af te koelen en is minder scherp voor je keel.

In een bong wordt super veel rook vastgehouden. Voor mensen die nog nooit een bong gebruikt hebben, zal dit waarschijnlijk wel even wennen zijn. Met slechts een paar keer inhaleren zul je veel rook binnenkrijgen. 

BongVerschillende soorten bongs

In ons assortiment vind je verschillende soorten bongs. We hebben een prachtige selectie met glazen bongs, metalen bongs, acryl bongs en keramische bongs. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat! Alle soorten bongs hebben hun eigen voordelen.

  • Glazen bongs zijn reuk- en smaakloos en je kunt de rook mooi door de bong zien stromen.
  • Acryl bongs zijn er in verschillende opvallende kleuren, zijn extra stevig en vaak een stuk goedkoper dan glazen bongs.
  • Ook keramische bongs zijn erg stevig en bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
  • Metalen bongs zijn een stuk zeldzamer en zijn vaak moeilijk aan te komen, maar sommige rokers zweren erbij. Metalen bongs kunnen wel tegen een stootje en hebben een strak en modern design. 

BongBong kopen

Welke bong jouw voorkeur ook heeft, in ons assortiment zul je vast en zeker een bong vinden die aan al jouw wensen voldoet. Wij wensen je alvast heel veel plezier met het uitzoeken!

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout