+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Waterpijp Slang

Is de slang van je shisha kapot? Niet wanhopen of meteen een helemaal nieuwe waterpijp gaan kopen! Wij hebben hier een breed assortiment reserve waterpijp slangen.

Grille Liste

Par ordre décroissant

4 article(s)

Shisha slang

Shisha slangEen shisha rook je natuurlijk via de sierlijke, kenmerkende shisha slangen. Hoewel die vrijwel altijd van hoogwaardig materiaal gemaakt zijn, slijt alles vroeg of laat. Ook de waterpijp slangen en de mondstukken. Is jouw shisha slang versleten of kapot? Kijk snel of je hier een nieuwe vindt! Alle soorten, maten en modellen waterpijp slangen hebben wij op voorraad.

Waterpijp slang kapot

Een waterpijp slang heb je niet alleen nodig als deze kapot gaat, maar ook als je een waterpijp hebt waarop je meerdere slangen kunt gebruiken. Je kunt je shisha dan tegelijkertijd gebruiken met je vrienden! Dat klinkt als een gezellige avond. Wil je een extra waterpijp slang kopen, denk er dan aan dat je vaak ook een speciale adapter en afdichtrubbertje nodig hebt. Dit is natuurlijk geen probleem, want ook deze vind je voor een klein prijsje in onze webshop.

Op Grasscompany.com vind je waterpijp slangen met verschillende lengtes:

  • 100 cm
  • 150 cm
  • 180 cm

Waterpijp slang kopen Waterpijp slang

Houd je shisha in topconditie met de waterpijp slangen uit onze webshop Grasscompany.com! Behalve een uitgebreid assortiment met verschillende soorten waterpijp slangen, vind je bij ons ook allerie andere accessoires voor je shisha. Denk bijvoorbeeld aan waterpijp kooltjes, maar ook aan shisha koppen en glazen.

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout