+31 (0) 13 82 00 899
 • Commande = Cadeaux surprises
 • Livraison gratuite á partir de €69,95
 • Le moins cher d'Europe

Shisha kop

Foyer pour chicha et narguiles

Grille Liste

Par ordre décroissant

5 article(s)

Chicha Foyer shisha kop

De shisha kop is een tabakskommetje dat je vult met de tabak of steam stones wanneer je je waterpijp klaarmaakt. Shisha koppen vind je niet alleen in verschillende kleuren en maten, maar er wordt ook een onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten shisha koppen:

 • Vortex
  Een vortex shisha head heeft geen gaatjes aan de onderkant, maar in de spiraal in het midden. Hierdoor kunnen de sappen van de tabak niet in de vaas lekken. Doordat de sappen in de waterpijp kop blijven, zal de smaak van de shisha tabak langer stand houden.
 • Funnel
  Een funnel shisha head zorgt ervoor dat de tabak op een gelijkmatigere manier verhit wordt waardoor de tabak minder snel zal aanbranden. De sappen van de tabak blijven bewaard, waardoor je nog meer smaak krijgt. Een funnel waterpijp kop is geschikt voor zowel normale vulling als overpacking. Ook erg geschikt voor het gebruik van steam stones.
 • Egyptisch/Classic
  Een Egyptische of Classic shisha kop is de standaard voor elke type waterpijp. De Egyptische shisha kop is er ook in een wat ondiepere variant waar minder tabak in kan. Dit is handig bij korte waterpijp sessies of wanneer je iets drogere tabak gebruikt. 

Shisha head

De meeste waterpijp koppen passen op iedere waterpijp, maar let toch goed op de maten voor dat je een shisha kop bestelt. De meeste shisha heads zijn gemaakt van klei of steen, maar er zijn ook shisha koppen van metaal of rubber. Deze zijn niet breekbaar en dat kan soms erg handig zijn. 

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken of de waterpijp kop geglazuurd is of niet. Een shisha kop met glazuur is steviger en kan gemakkelijker schoongemaakt worden. Een shisha head zonder glazuur geeft op de langere termijn een vollere smaak, omdat de sappen van de tabak hier in de loop van de tijd intrekken. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. 

Neem een kijkje in ons assortiment en vind de shisha kop die het beste match met jou en je waterpijp. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout