+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Waterpijp Kooltjes & Shisha Kooltjes

Nieuwe kooltjes voor je waterpijp nodig? Wij verkopen de beste waterpijp kooltjes tegen de scherpste prijzen. Je hoeft niet meer verder te zoeken! Want wij hebben de kooltjes die jij zoekt in ons uitgebreide assortiment!

Grille Liste

Par ordre décroissant

3 article(s)

Shisha kooltjesWaterpijp kooltjes

Wat zijn waterpijp kooltjes? Shisha kooltjes zijn nodig voor het verhitten van de waterpijp. Je kunt een waterpijp niet gebruik zonder kooltjes. Wanneer je de waterpijp hebt gevuld met water en het kommetje hebt gevuld met je product dek je het kommetje af met aluminiumfolie waarin je gaatjes prikt. Houd er rekening mee dat je de glimmende kant van het alumiumfolie naar beneden richt. Voordat je begint met het roken van je waterpijp, leg je de brandende shisha kooltjes op het aluminiumfolie. Houd je van lekker makkelijk? Dan vind je op Grasscompany.com ook kant-en-klare aluminiumfolie waar de gaatjes al in zijn geprikt. 

Soorten waterpijp kooltjes

Elke waterpijp roker weet het, een goede rookervaring met de unieke Egyptische waterpijp staat of valt bij het gebruik van de juiste houtskool. Het is belangrijk dat een waterpijp kooltje van hoge kwaliteit is zodat deze snel en goed ontbrandt. Er zijn grof gezegd twee soorten shisha kooltjes:

  • Snel-ontbrandende 
  • Natuurlijke

Beide soorten komen met voor- en nadelen. Natuurkooltjes hebben een langere brandtijd, bevatten geen chemicalën en geven weinig as af. Deze doen er wel wat langer over om aangestoken te worden en je hebt vaak meerdere waterpijp kooltjes tegelijkertijd nodig. Snel-ontbrandende shisha kooltjes zijn gemakkelijker aan te steken en geven meteen veel hitte af, maar deze bevatten chemicaliën en geven veel as af. Je moet voor jezelf dus besluiten welke soort  jij het fijnst vindt of welke soort op dat moment voor jou het meest geschikt zijn.

Kooltjes waterpijpKooltjes Waterpijp

Op zich maakt het niet uit wat je pakt, als je maar shisha kooltjes van een goed merk neemt. Wij verkopen alle bekende merken waterpijp kooltjes. Alleen de beste kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen! Naast de allerbeste merken bieden we de waterpijp kooltjes ook in verschillende formaten. Door ons ruime assortiment kun je zelf een keuze maak voor jouw ultieme ervaring. Onze waterpijp kooltjes zijn verkrijgbaar in alle gangbare formaten:

  • 33 mm
  • 40 mm
  • 50 mm

Onze waterpijp kooltjes zijn verkrijgbaar in grote en kleine verpakkingen, dus we hebben shisha kooltjes voor zowel de grootverbruikers als de water kleinere verbruiker. 

Waterpijp kooltjes kopenShisha kooltjes

Heb je besloten welke waterpijp kooltjes je wilt bestellen? Koop ze dan voordelig op Grasscompany.com. Wij hebben altijd waterpijp kooltjes in grote hoeveelheden op voorraad. Ook vind je bij ons andere waterpijp accessoires zoals een waterpijp slang of shisha kop. Bestel voor meer dan €29,95 aan producten en betaal géén verzendkosten voor orders binnen Nederland. Voor orders naar België geldt: géén verzendkosten voor orders hoger dan €49,95.

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout