+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Flavour Cards

Bekijk hier ons assortiment op het gebied van smaak toevoegen aan jouw product, waaronder thee of handig om die vieze geur uit je auto of sporttas te verwijderen! Bekijk de merken Fleva en Frizc Flavor Cards op Grasscompany.

Lees meer over Flavour Cards

Grille Liste

Par ordre décroissant

1-30 of 49

Page :
  1. 1
  2. 2

Flavour cards, wat zijn het?

Een Flavour card is een geur- en smaakkaartje die je kunt toevoegen aan alle producten waarvan jij denkt dat ze geur of smaak nodig hebben. 

Flavour cards kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld een smaak toe te voegen aan je thee! Of bij een muffe geur in je sporttas. Gooi er eens een flavour card in voor een verfrissende geur van bijvoorbeeld menthol. 

Probeer de flavour cards nu uit! Lees hier meer over de werking van flavour cards en de verschillende smaken waarin deze kaartjes verkrijgbaar zijn.

Hoe werken flavour cards? 

Flavour cards werken super gemakkelijk en zijn ook nog eens goedkoop in aanschaf. In slechts een uur tijd heeft het kaartje zijn werk gedaan en geeft zijn smaak en geur af. 

  1. Plaats een flavour cards in of bij het product.
  2. Wacht ten minste 60 minuten. Hoe langer je wacht, hoe intenser de smaak zal zijn.
  3. Geniet van je favoriete smaak!

Makkelijker kan haast niet, toch?!

Flavour cards kopen

Wanneer je jouw favoriete smaakje hebt gevonden, is het super gemakkelijk om jou Flavour card te bestellen op Grasscompany.com. Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur en betaal je met iDeal? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje morgen nog bij je wordt aangeboden door de postbode! Om het helemaal leuk te maken, ontvang je bij ons ook altijd een leuke verrassing bij je bestelling. Wacht dus niet langer en ontvang morgen nog je Flavour Cards! 

Fleva Cards

 

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout