+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Etuis à Cigares

Een sigarenkoker of sigarenetui gebruik je voor het netjes houden van sigaren. Dit is, net als een sigarenknipper, een onmisbaar attribuut voor sigarenliefhebbers. In ons assortiment vind je sigarenkokers en sigarenetuis in verschillende kleuren en modellen.
Remarque: Les réductions sur les frais de livraisons ne s’appliquent pas aux produits soumis à l’accise, comme le tabac et leurs substituts.

Grille Liste

Par ordre décroissant

10 article(s)

SigarenkokerSigarenkoker

Een sigarenkoker is een hoesje waarin je je sigaren veilig en beschermd kunt opbergen. Daarnaast is een sigarenkoker of sigarenetui natuurlijk ook gewoon een mooie accessoire. Onze leren sigarenkokers verspreiden een heerlijke geur die volledig tot hun recht komen in combinatie met de geur van sigaren. Een lederen sigarenetui is stevig, maar licht en kan daardoor goed meegenomen worden in een jaszak. Omdat sigaren voorkomen in vele verschillende maten vind je in ons assortiment ook sigarenkokers met verschillende afmetingen. 

Sigarenkoker kopen

Een sigarenkoker is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook zeker zo leuk om cadeau te geven! Extra leuk om cadeau te geven zijn onze sigarenkoker giftsets. Dit zijn mooie sets die niet alleen een sigarenetui, maar bijvoorbeeld ook nog een sigarenknipper of een stampertje bevatten. Neem snel een kijkje in ons assortiment om te zien of er een sigarenkoker naar jou smaak tussen zit!

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout