+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Sigarenknippers

Que vous soyez à la recherche d'un coupe-cigare guillotine simple ou un tableau de luxe, nous l'avons dans notre assortiment!

Grille Liste

Par ordre décroissant

10 article(s)

SigarenknipperSigarenknipper

Iedereen die sigaren rookt, heeft een sigarenknipper nodig. Voor je de sigaar gaat roken, moet het hoedje van de sigaar er afgeknipt worden. Dit doe je met behulp van een sigarenknipper. Wanneer je een echte sigarenliefhebber bent, is een goede sigarenknipper een onmisbaar attribuut. 

Sigarenknippers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heb je sigarenknippers met één snijblad en sigarenknippers met een dubbel snijblad. Wanneer je gebruik maakt van een sigarenknipper met een dubbel snijblad kun je preciezer knippen en heb je meer kracht. Je sigaar zal dus netter afgeknipt worden en dit vergroot het rookplezier.

TafelguillotineVoor wie op zoek is naar een luxere sigarenknipper hebben wij in ons assortiment ook tafelguillotines. Leuk om voor jezelf te kopen, maar ook erg leuk om cadeau te geven. Deze sigarenknippers staan prachtig op een houten bureau! 

Sigarenknipper kopen

Wil jij een sigarenknipper kopen? Of je nu op zoek bent naar een simpele sigarenknipper of een luxe tafelguillotine, wij hebben het in ons assortiment! Bestel daarom jouw favoriete sigarenknipper bij Grasscompany.com!

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout