+31 (0) 13 82 00 899
  • Commande = Cadeaux surprises
  • Livraison gratuite á partir de €69,95
  • Le moins cher d'Europe

Asbak

Een roker kan natuurlijk niet zonder asbak. Zoek je leuke asbakken, een asbak voor buiten, een rvs asbak, een kristallen asbak of een marokkaanse asbak? Wij hebben het allemaal! Ook voor je ideale asbak zit je bij ons goed!

Grille Liste

Par ordre décroissant

24 article(s)

AsbakAsbakken

Elk interieur bestaat uit zorgvuldig op elkaar afgestemde elementen. Dus maakt het veel uit waar je je peuk of joint laat rusten. Daarom bieden wij een heel breed assortiment asbakken!

In onze asbakken webshop vind je bijvoorbeeld:

  • de ideaal creatief vormgegeven asbak van kunsthars;
  • een tijdloos model asbak van metaal;
  • een Cease Fire rookpaal;
  • een ideale buiten asbak van RVS; of
  • je schitterend bedrukte asbak van glas.

Bij Grasscompany.com vind je vele modellen asbakken en in vele variaties. Klein, groot, in allerlei kleuren en vormen.

Buiten asbakAsbak buiten

Aangezien er tegenwoordig bijna alleen nog maar buiten gerookt mag worden, is een buiten asbak een onmisbare accessoire. Deze zijn gemaakt van materiaal dat geschikt is voor buitengebruik en niet gevoelig is voor regen, wind en kou. Ook staande asbakken voor naast je bank of stoel vind je in onze webshop.

Ook een draagbare zak asbak zul je in onze selectie vinden. Deze handige meedraag asbakken waren een tijdlang in de mode, verdwenen toen weer even uit het zicht, maar komen inmiddels weer helemaal terug in de mode. Praktisch en stijlvol en dus weer helemaal trendy.

Kijk eens rustig rond op onze website en je zult versteld staan van wat we allemaal aanbieden in ons grote asbak aanbod.

Asbak kopen

Wil jij ook een asbak kopen? Dus klik nu rond in onze mooie selectie asbakken en koop jouw asbak in onze online headshop. Aan de keus zal het niet liggen en voor de prijs hoef je het ook niet te laten!

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Veuillez patienter...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout