+31 (0) 13 82 00 899
  • Free gift with every order*
  • Secured by SSL
  • Free shipping on orders over €69,95 (EU**)

Truffles & Smart

** Unfortunately we are not allowed to ship Smart products abroad. These are only available for residents of the Netherlands. ** 

  • (Magic) Truffles 
  • Salvia 
  • Microdosing 
  • Tripstopper  

Grid List

Set Descending Direction

11 Item(s)

Wat is een psychedelische trip?

Een trip is een ervaring die door psychedelica veroorzaakt kan worden. Je voelt je als een psychonaut, die reist naar een andere wereld. Afhankelijk van hoe je in je vel zit, kan dit een plezierige ervaring worden, of een minder fijne ervaring. 

De hoeveelheid psilocybine bepaalt voor het grootste gedeelte het effect van je psychedelische trip. Maar ook de omgeving waarin je tripmiddelen consumeert en het soort mensen om je heen zijn medebepalend. Er wordt dan ook vaak gesproken over ‘set and setting’.

Welke tripmiddelen bestaan er?

Tripmiddelen zijn er in veel verschillende soorten, maar de meest bekende middelen zijn paddenstoelen, Psychedelische truffels en LSD. Paddenstoelen en Magic Truffels en LSD werken associatief, waardoor het voelt alsof je opgaat in je omgeving. Je zult dan meer de interactie met je omgeving aangaan en voelen. Je hebt ook tripmiddelen die zorgen voor dissociatieve trip. Je keert dan in jezelf. Salvia Divinorum is zo’n tripmiddel. Salvia Divinorum bevat het meest krachtige plantaardige hallucinogeen dat we kennen.

Wat ervaar je tijdens een psychedelische trip?

  • Filosofisch: Je ervaart gedachtes die vreemd kunnen zijn. Zo kun je kromme denkbeelden van de realiteit en van jezelf ervaren. Tijd lijkt niet te bestaan of je tijdsbesef verandert. Wat je beleeft kan lachwekkend zijn.
  • Intensiteit: Je ziet de normale wereld vervormd. Zo kunnen muren golven en de patronen van behang of tegels een eigen leven gaan leiden. Geluiden of beelden van films of muziek veel sterker binnen komen.
  • Hallucinaties / Visuals: Je kunt dingen zien die niet overeenkomen met de werkelijkheid. Zo kun je bijvoorbeeld lichten zien die niet bestaan of een onmogelijke werkelijkheid. Deze beelden kunnen uiteenlopen van licht wat uit mensen straalt, monsters die verschijnen of oerwouden die ineens lijken te groeien. Iedere psychedelische trip is uniek en verschilt van persoon tot persoon.

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Please wait...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout