+31 (0) 13 82 00 899
  • Free gift with every order*
  • Secured by SSL
  • Free shipping on orders over €69,95 (EU**)

Wietweegschaal

Bekijk hier ons aanbod wietweegschalen in alle soorten en maten.

Grid List

Set Descending Direction

1-30 of 32

Page:
  1. 1
  2. 2

Wiet weegschaal 

Een wietweegschaal wordt gebruikt voor het afwegen van wiet en hasj. Wiet heeft een hoge prijs, dus je als je net langs de coffeeshop bent geweest wil je natuurlijk wel zeker weten dat je de juiste hoeveelheid hebt ontvangen. Ook wanneer je er een cake mee gaat bakken, is het handig om af te kunnen meten welke hoeveelheid je hiervoor gaat gebruiken. Voor ieder doel hebben wij wel een weed weegschaal in ons assortiment. Je vind in ons assortiment een groot aanbod digitale wietweegschalen die een nauwkeurigheid hebben van 0,1 of zelfs 0,01 gram! Met sommige apparaten kun je slechts 100 gram afwegen, maar we verkopen ook een wiet weegschaal waarmee je wel 500 gram kunt wegen.

 Wietweegschaal, groot of klein

Je vind bij Grasscompany.com weedweegschalen in verschillende formaten. Een kleine zakweegschaal is het perfecte instrument als je onderweg een weegschaal op zak wilt hebben. Zoals de naam al aangeeft, zijn deze zo klein dat ze gemakkelijk in je (broek)zak passen. Over het algemeen is deze soort wietweegschaal al vrij nauwkeurig en kun je met de meeste modellen tot 0,1 gram nauwkeurig afwegen. Sommige van onze weegschalen zijn vermomd als bijvoorbeeld telefoon of muis. Neem voor echte kleine weegschalen een kijkje in de categorie miniweegschalen

Wil je een nog nauwkeurigere wiet weegschaal kopen? Dan vind je bij ons ook grotere modellen die een nauwkeurigheid hebben van maar liefst 0,01 gram. Hiermee kun je heel nauwkeurig afwegen of de wiet die je gekocht hebt, wel echt 1 gram weegt in plaats van 0,8 gram. 


Een wiet weegschaal of een wiet weegschaal app? 

Apps zijn tegenwoordig erg populair om je wiet mee te wegen, en natuurlijk kun je een wietweegschaal app gebruiken uit de App Store of de Playstore. Deze gaan natuurlijk nooit zo precies zijn als een echte weegschaal. Een wiet weegschaal app reageert op de aanraking van de wiet op het touchscreen, gecombineerd met de invloed op de kalibratiesensoren in je telefoon. Hiermee berekent de app het gewicht. Het gewicht is dus slechts een schatting. Een echte wiet weegschaal werkt beter, omdat deze gemaakt zijn voor dit doel. De onderdelen zijn specifiek voor het wegen van je wiet geselecteerd en bij een telefoon is dit niet het geval. Als je niets beters voor handen hebt, dan is een app een goede uitkomst, maar als je het echte gewicht wilt weten, dan kun je beter voor een wiet weegschaal kiezen.  


Wiet weegschaal kopen

Bij Grasscompany.com vind je wietweegschalen van verschillende merken zoals:

Waar kun je nu beter een wiet weegschaal kopen dan bij Grasscompany.com? In ons assortiment vind je er vast eentje die aan al jouw wensen voldoet! Wis je dat alle bestellingen bij Grasscompany.com gratis verzonden worden vanaf € 29,95 binnen Nederland? Wanneer je een weed weegschaal bestelt, ontvang je daarnaast ook altijd nog een leuke free gift bij je bestelling. Heb je jouw pakketje snel nodig? Ook dan kunnen wij je van dienst zijn! Wanneer je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, en afrekent door middel van iDeal, zorgen wij ervoor dat de postbode morgen nog met jouw handige wietweegschaal bij je aan de deur staat. Uiteraard worden al onze pakketjes discreet verzonden, dus ook de postbode zal niet weten dat hij zojuist een wietweegschaaltje bij jou heeft afgeleverd. 

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Please wait...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout