+31 (0) 13 82 00 899
  • Free gift with every order*
  • Secured by SSL
  • Free shipping on orders over €69,95 (EU**)

Gadgets

Ben je op zoek naar een plek om je waardevolle spullen te bewaren? Of heb je nog een kabeltje nodig voor je mobiele telefoon? Kijk dan op onze Gadget pagina. Handige en leuke gadgets om je blower beleving af te maken.

Grid List

Set Descending Direction

29 Item(s)

Handige Gadgets

Wil je waardevolle spullen verstoppen of op een plek bewaren zonder dat iemand het ziet. Houdt dan deze spullen helemaal voor je alleen door een Safe Can. Een mooie plek om dit soort spullen te bewaren. Ben je toch een gezellige stemming en wil juist iets samen doen? Kijk dan eens naar onze speelkaarten.

Elektronische Gadgets

In deze tijd gebruiken we onze mobiele telefoons meer dan ooit. We gebruiken onze mobiele telefoons bijna voor alles. Daarom bieden we ook telefoons kabels aan met micro USB, USB C en Lightning om je mobiele telefoon mee op te laden. Dit zijn zeker gadgets voor mannen en gadgets voor vrouwen.

Funny Gadgets

Ben je op zoek naar die typisch blower gadget. Kijk dan eens naar onze Greengo Caps. Deze Caps zijn speciaal ontworpen door Lauren Rose voor Greengo. De Greengo Caps hebben het unieke design van Greengo en aan de binnenkant een all-over print met wietblaadjes.

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Please wait...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout