+31 (0) 13 82 00 899
  • Free gift with every order*
  • Secured by SSL
  • Free shipping on orders over €69,95 (EU**)

Crafted Stoner Supplies

Ambachtelijk en handgemaakt vakmanschap uit India.
Alle producten in deze categorie zijn uniek en voor de échte liefhebber. 

Grid List

Set Descending Direction

2 Item(s)

Onze Rosewood grinders zijn authentiek, origineel en uniek door het handgemaakte vakmanschap die deze grinders doorstaan. Zet ze maar eens naast elkaar! Geen enkele grinder is hetzelfde! Dit is dus geen fabrieksgrinder, maar een uniek stukje houtsculptuur.

Onze handmade Rosewood pijpjes zijn ontzettend geschikt voor het puur roken van je groen. Ga jij voor een strakke pijp of een pijpje met verschillende gegraveerde designs? Deze pijpjes zijn van een hoge kwaliteit door het gebruik van Anjan hout en de gladde afwerking.

Het hout van de grinders en pijpjes is gemaakt van de zeer duurzame houtsoort Anjan hout. Anjan hout is afkomstig van de Anjan boom uit India met de botanische benaming ‘Hardwickia Binata’. Deze houtsoort is donker roodbruin tot bijna zwart gekleurd. De hardheid van het hout zorgt voor een hoge kwaliteit, waardoor het super lang meegaat!

Onze stenen grinders zijn hand carved en gemaakt van speksteen. Speksteen heeft zich ruim twee miljard jaar geleden in de aardkorst gevormd. Onder gigantisch hoge temperatuur en enorme druk vormde deze zachte steensoort zich met zijdezachte oppervlak. Dankzij handwerk en meesterlijke ambacht, heb jij een verbazingwekkend stukje steensculptuur voor de moderne stoner!

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Please wait...

Continue shopping

View cart & checkout
Continue shopping

View cart & checkout