+31 (0) 13 82 00 899
  • Free gift with every order*
  • Secured by SSL
  • Free shipping on orders over €69,95 (EU**)

Cannafood

Elke cannabisliefhebber heeft er wel eens last van een vreetkick, ook wel munchies. Deze trek naar lekker eten komt meestal na het gebruik van je favoriete goedje. Je kunt met gemak je hele voorraadkast en de koelkast leeg plunderen om je lekkere honger te stillen. Gelukkig hebben wij van Grasscompany.com producten die zich goed kunnen inzetten voor jouw munchies. Denk hierbij aan Cannabis lolly’s, Cannabis koekjes, Chocola met cannabis en Chips met de smaak Cannabis of Hasj.

Lees meer over Cannafood

There are no products matching the selection.

Cannabis liefhebber maak je geen zorgen over je munchies. Elke liefhebber heeft er last van en soms is je overgeven aan deze vreetkick het enige wat je kunt doen. Wij willen je wel een handje helpen om de beste munchies uit onze webshop te kiezen. Het is misschien eerst verstandig dat je weet waarom je deze vreetkick krijgt, voordat je begint te zoeken naar jouw edibles.

Wat zijn munchies?

Munchies staat voor de vreetkick die je krijgt na het gebruik van Cannabis. Meestal krijg je dan zin in voedsel met veel koolhydraten en vetten. Denk aan koekjes, chips, gummiberen, maar ook fastfood staat bovenaan het lijstje. Cannabis zit vol cannabinoïden die zich binden aan receptoren in ons eigen cannabinoïdensysteem. Hierdoor worden er verschillende effecten opgewekt, waaronder je vreetkick.

Wat kun je tegen een vreetkick doen?

De juiste manier om niet te vallen voor de munchies, is door actief bezig te zijn. Door bijvoorbeeld een wandeling te maken. Maar het is best moeilijk om iets te ondernemen als je eenmaal aan het chillen bent op de bank. Dan is fastfood bestellen de redder in nood in deze tijd. Maar je kunt het ook edibles kopen en in huis halen voor dat je begint aan je avontuur als stoner. Natuurlijk wel lekker, maar ook verantwoord. Zodat je niet kilo’s aankomt. Denk bijvoorbeeld aan Cookies met chocola, brownie's en chocola.

Welke edibles verkoopt Grasscompany?

Grasscompany wil je natuurlijk ook helpen met de zoektocht naar lekkere en verantwoordelijke edibles. Wij verkopen de volgende artikelen om jouw vreetkick te stillen:

De meesten artikelen zijn gemaakt met hennepzaad olie en bevatten geen THC.

Doorgaan na het chillen

Wil je na het chillen nog even doorgaan? Misschien wil je nog een nachtje doorhalen en heb je zin om te gamen of te stappen? Dan kun je vast nog wat extra energie gebruiken. Denk dan bijvoorbeeld aan energy drink van Cannabis Energie drink of Sostoned. Deze drankjes zorgen voor een korte energie explosie. Houd je niet zo van energy drink dan zijn de cannabis + energy lolly’s iets voor jou. Deze zijn voorzien van cafeïne, taurine en hebben de lekkere smaak van cannabis en tutti frutti.

Bent u 18 jaar of ouder?

Are you 18 years of age or older?

êtes-vous bien âgé de 18 ans et plus?

Please wait...