Terug naar overzicht
 

Sensi Seeds Early Skunk Outdoor - 10 wietzaadjes

Art.nr.: 306039

Het beste allround ras in de collectie, combineert de kwantiteit en kracht van Skunk #1 met de winterhardheid van Early Pearl.

pcs./st.€ 33,00

Voorraad: Dit artikel is op voorraad

 

Uitgebreide omschrijving

Sensi Seeds Amsterdam wietzaadjes

Wietzaadjes van Sensi Seeds, de grootste wietzaden bank van de wereld.

Sensi Seeds, de beste wiet genetica

De wietzaadjes lijnen uit de Sensi Seed Wietzaden Bank zijn geproduceerd uit de allerbeste cannabis zadenlijnen genetica. Al meer dan 20 jaar is de Sensi Seed Bank aan het verzamelen, bewaken en kruisen van krachtige, exotische en interessante genetische lijnen vanuit heel de wereld.

Early Skunk Outdoor

  • Gefeminiseerd
  • Koel / koud klimaat
  • Hoge plant
  • XXL oogst
  • 35% Sativa / 65% Indica

In de zin van uitmuntende resultaten en betrouwbare prestaties kan Early Skunk worden beschouwd als het beste allround ras in de Sensi Seed Bank Outdoor-collectie. Omdat nu beschikbaar is als gefeminiseerde variëteit hoeven telers niet langer de mannelijke planten aan het begin van de bloeiperiode te verwijderen. Evenals het origineel, produceren gefeminiseerde Early Skunk-zaden sterke, snelle en verbazend krachtige planten, die in vrijwel als ieder klimaat een weelderige, overvloedige oogst aan klamme, matte knoppen geven.

Gefeminiseerde Early Skunk-zaden combineren de kwantiteit en kracht van Skunk #1 met de winterhardheid van Early Pearl. Dit resulteert in een volledig vrouwelijke turbo-cannabishybride die snel kan groeien in de tuin, op het balkon of op een andere plek buiten in direct zonlicht.

Tot voor kort konden buitenkwekers die te maken hadden met korte zomers Skunks en andere krachtige cannabis-hybrides bij het kweken niet volledig tot hun recht laten komen. Om slecht weer aan het einde van het buitenseizoen te voorkomen - wat voor schimmelproblemen kan zorgen in de extra dichte Skunk-knoppen - waren telers in koele klimaten meestal gedwongen hun meest exotische planten te oogsten voordat de planten volledig tot bloei waren gekomen.

Early Skunk is ontwikkeld om dit probleem aan te pakken en biedt kwekers in het noorden sindsdien de perfecte oplossing voor hun dilemma. Door de invloed van de Early Pearl-ouder kan Early Skunk weken eerder dan Skunk#1 volgroeien en wordt de weerstand van de soort tegen schimmels verhoogd. Het op de markt brengen van deze fantastische hybride voor buitenshuis in de vorm van een betrouwbare, uniforme en gefeminiseerde soort is de laatste stap in het perfectioneren van Early Skunk. Dit is een krachtige, productieve, winterharde, makkelijk te telen plant waarvoor nu ook de kans op het produceren van mannelijke planten is geëlimineerd!

Indica-eigenschappen domineren het groeipatroon van de gefeminiseerde Early Skunk, wat zorgt voor een stevige, met hars bedekte bloemvorming en enorme opbrengsten.

Wietzaden.nl

Op zoek naar de beste wietzaadjes?

Als je de allerbeste wietzaadjes, planten voeding en kweek informatie zoekt, moet je zeker eens een kijkje nemen op de beste, meest gespecialiseerde wietzaadjes webshop van Nederland:  Wietzaden.nl!

 

Onze merken

Flamez

Flamez

Flamez, high quality smoking gear

Bekijk producten

Greengo

Greengo

The #1 tobacco substitute!

Bekijk producten

Saverette

Saverette

Saverette saves your cigarette

Bekijk producten

 

Uitgelichte producten

 
 

Nieuwsbrief